top of page

Mijn aanbod

Tijdens iedere vorm van behandeling maak ik gebruik van mijn intuïtie en jarenlange kennis en ervaring.
Mijn doel is om een veilige setting te creëren, waarin jij de connectie met je hart aan kunt gaan.

Holistische behandeling

Image by Sarah Brown

Binnen de holistische therapie gaan we er vanuit dat alles met elkaar verbonden is en kijken we naar verschillende niveaus, zoals het fysieke lichaam, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.
Hiervoor gebruik ik verschillende behandelmethoden om blokkades te verwijderen en positieve energie toe te voegen.

Energetische afstandsbehandeling

Image by Milada Vigerova

Tijdens een energetische afstandsbehandeling kun je een holistische behandeling ontvangen vanuit huis. Je hoeft hiervoor dus niet naar de praktijk toe te komen.
Ik kijk vanaf een afstand mee en voel in wat er nodig is om blokkades op te ruimen en vernieuwde positieve energie toe te voegen.

Rite of the Womb

Image by Becca Tapert

De Rite of the Womb is een fijne avond samen met andere vrouwen waarin we verbinden doormiddel van verschillende rituelen. De 13de rite van de Munay Ki is een ritueel voor vrouwen dat ons herinnert aan de essentiële waarheid: de baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen, de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Mindfulness training

Yoga sessie

Tijdens deze groepscursus gaan we in 8 sessies op zoek naar meer rust en ruimte in je hoofd en lijf. Je leert verschillende ademhalings- en meditatie oefeningen welke in het dagelijks leven gebruikt kunnen worden.

Kom meer te weten
Mijn aanbod: Diensten
bottom of page